Data nașterii: 23 august 1989

Locul nașterii: Oraș Făurei, jud.Brăila

Poate la început joacă nevinovată să fi fost, cu niște clape de acordeon care nu era al lui sau poate simplă curiozitate și plăcere de a-și mângâia auzul cu câteva acorduri care,la acea vreme,cu siguranță erau false sau poate chiar instinctul de a-și imita propriul frate, cine oare să mai știe ce determinare a putut avea,sau dacă o avea, un copil de 6 ani ce și-a lăsat pașii purtați spre Clubul Elevilor din Ianca – secția acordeon,acolo unde  realizează că muzica nu se face oricum și că mai încape  atât dojana  instructorului cât și regretul unor ore de joacă ratate. Preocuparea sa căpăta alte dimensiuni iar noțiuni de genul acord,ton,semiton,clapă reprezentau noul său univers.

Doi frați,două temperamente diferite,o singură pasiune: muzica,minunat pentru toți cei care, peste ani, aveau să devină auditorii lor.

Studiile muzicale și le perfecționează odată cu absolvirea Școlii Populare de Artă Brăila,secția orgă a profesorului Marcel Șonea, respectiv cea de canto popular a profesoarei Adriana Toma cât și cu ieșirea sa în spațiul public prin participarea la diverse compețiții muzicale, unde obține numeroase premii și diplome,devenind, astfel, un foarte bun și experimentat instrumentist și solist vocal ce avea să se alăture fratelui său Radian,deja membru fondator al formației Electron.

Dinamic din fire, înțelege perfect nevoile de moment ale trupei și promovează de la bun început deschiderea către diversitatea repertoriului și serviciilor, fie că vorbim de interpretări live sau de  arta fotografiei și a înregistrărilor video.All inclusive pe parte tehnică.Cu zâmbete rare,mereu atent și concentrat spre reușita fiecărui eveniment în parte, emană bucurie și bună dispoziție creând o atmosferă de petrecere autentică. Muncind de multe ori până la extenuare,expoatându-și tinerețea, îmbină plăcutul cu utilul cu consecințe pozitive și asupra pregătirii sale profesionale.Reprezintă partea rebelă a grupului,și e bine  așa…