Fie că am patronat un eveniment muzical de amploare, public, fie unul privat, intim, personalizat, de fiecare dată  am dat formă așteptărilor publicului nostru auditor. Atenți la detalii,cu seriozitate, flexibilitate,promptitudine și responsabilitate am creat evenimente unice,  de neuitat, acasă, în locurile noastre natale,dar și în diferite alte zone ale țării noastre.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa noastră a dat naștere celor mai inspirate soluții muzicale contribuind astfel la calitatea și ținuta evenimentelor, indiferent de natura lor. Pentru noi, fiecare eveniment în parte a avut unicitatea  și frumusețea sa și asta numai pentru că ne respectăm clienții și dorim a le oferi câte o părticică din pasiunea noastră pentru muzică.

Teoretic, fiecare eveniment reprezintă o cerere și o ofertă, de multe ori, un schimb de convorbiri telefonice… practica însă crează trăiri unice tuturor participanților, chiar și celor mai puțin sensibili sau petrecăreți.

Dacă artistul știe să ofere chimia notelor muzicale iar publicul știe să le recepționeze,pe aceeași undă… de aici și până la reușita momentului… nu mai e decât un pas….armonia.

Posesori ai unei tehnici de vârf,cu furnizori pe măsură și preocupați de realizarea unui sound foarte bun, vă oferim următoarele servicii:

  • Asigurare sonorizare în spații închise și deschise;
  • Închiriere sistem sonorizare ;
  • Prestații muzicale în formație și/sau solo (genuri: muzică ușoară românească și internațională, muzică populară, de petrecere, blues,muzică ambientală, muzică dance, rock, disco);

ULTIMELE ȘTIRI