Data nașterii: 26 septembrie 1985

Locul nașterii: Oraș Făurei, jud.Brăila

Debutează în cariera muzicală la vârsta de 7 ani, când, sub îndrumarea tatălui său, un mare iubitor al muzicii populare, se înscrie la ” Clubul Elevilor” din Orașul Ianca – secțiunea acordeon. Aici face cunoștință cu primele acorduri de clape iar pasiunea pentru acest gen de muzică prinde încet,încet contur.Educat a fi autodidact de mic învață repede lecția că performanța se face cu sacrificii și astfel încep ore și ore de repetiții care,astăzi iată, l-au transformat într-un foarte bun instrumentist și solist.

De la pregătire și până la ieșirea sa în spațiul public nu a mai fost decât un pas și astfel îl regăsim participând, ca instrumentist, la diverse competiții de gen cum ar fi: Festivalul Minorităților Naționale sau Festivalul de folclor,unde obține locul I.

Continuă pregătirea sa muzicală cu lecții de canto,devenind astfel și solist. Cariera sa muzicală îmbogățește prin constituirea formației ” Electron”, la nivelul anului 2000, împreună cu chitaristul Ion Iordache care, de altfel, o părăsește destul de prematur. Preocupat de soarta formației, insuflă pasiunea pentru muzică fratelui său mai mic,Marius pe care-l atrage în echipă în 2002.