Data nașterii: 17.07.1990

Locul nașterii: sat Măscăuți, raion Criuleni, Republica Moldova.

Există undeva, în inima Republicii Moldova un sat de oameni gospodari,numit simplu Măscăuți,satul de baștină al unei frumoase domnișoare care,într-o bună zi a hotărât să treacă Prutul și să-și croiască un alt drum studiind în România. Și-a părăsit familia în 2005 cu gândul de a-și construi o carieră profesională aici,în țara vecină,o țară în care încă se face un învățământ de calitate pentru cine dorește acest lucru.

Urmează cursurile liceale în Constanța,orașul său de adopție, și devine specialist în psihologie prin absolvirea unei facultăți de profil, perioadă în care îl întâlnește pe Radian,iar împreună aveau să construiască o frumoasă  relație.

Împreună iau decizii extrem de importante atât privind perfecționarea carierei profesionale cât și a celei muzicale.Astfel,amintindu-și parcă nostalgic de corurile școlare începe cursurile de canto și devine astfel solista cu  accent moldovenesc a trupei,care încântă pe oricine cu vocea,șarmul și prezența sa scenică.

Este un proiect reușit al unei tinere familii care se coagulează în jurul primului fondator de grup,Radian și care este în permanență preocupată de fiecare eveniment în parte.

Ei,împreună,reprezintă opțiunea multora dintre organizatorii de evenimente, locali și nu numai. Pentru ei cuvântul de ordine este: performanța și seriozitatea echipei, iar Radian își vede astfel un vis frumos,împlinit…